Wedstrijdzaken – App

Sinds het seizoen 2017/’18 is het amateurvoetbal overgestapt naar het mobiel digitaal wedstrijdformulier (mDWF). Het invullen van het wedstrijdformulier kan sindsdien uitsluitend met de wedstrijdzaken-app gedaan worden.

De Wedstrijdzaken-app is beschikbaar in de Apple Store en Google Play Store. De app wordt gebruikt door wedstrijdsecretarissen, scheidsrechters, overige wedstrijdofficials, teamleiders en aanvoerders/spelers.

Leiders, trainers, coaches en aanvoerders >18 jaar dienen de Wedstrijdzaken-app te gebruiken om voor iedere wedstrijd de spelersopgave in te dienen. En in begin van het seizoen dienen de pasfoto’s van alle spelers te worden opgevoerd.

Scheidsrechters gebruiken de app om spelerspassen te controleren en het wedstrijd verloop met kaarten en de uitslag te registreren.

Meer informatie en de meest gestelde vragen over de functionaliteiten van het mDWF vind je hier op de KNVB website.

Registratie en inloggen

De eerste keer is registratie vereist en vul je je e-mailadres en wachtwoord in.
Let op:

1. De KNVB Wedstrijdzaken app kan alleen worden gebruikt door bondsleden. Registreer je met het e-mailadres wat bij jouw profiel bij je vereniging geregistreerd staat. (Ledenadministratie in Sportlink: veld E-mail op tabblad Persoon).

2. Registreren is niet nodig als je reeds via Voetbal.nl geregistreerd bent. Je kunt je Voetbal.nl account (KNVB account) ook gebruik om in de Wedstrijdzaken app in te loggen. Het e-mailadres moet wel overeenkomen met het e-mailadres bij jouw profiel bij je vereniging. Als dat niet het geval is kun je geen gebruik maken van de KNVB Wedstrijdzaken app. 

3. Weet je niet welk e-mailadres geregistreerd staat of is er nog geen e-mailadres geregistreerd, neem dan contact op met je vereniging. 

Na registratie ontvang je op je e-mailadres een activatielink. Door op de activatielink te klikken wordt je account geactiveerd en kun je de app in gebruik nemen. 

Pasfoto’s:

Een teammanager kan een foto uploaded voor al zijn teamleden. Nieuwe leden kunnen een spelerspasfoto ook zelf uploaden met de Wedstrijdzaken app. Dat kan ook via voetbal.nl (en website). Tot slot kan ook de ledenadministrateur kan een foto uploaden via Ledenbeheer in Sportlink Club.

Besef dat de foto niet ‘zomaar’ een profielfoto is, maar de officiële foto voor de digitale spelerspas. Foto’s wijzigen kan in de periode 1 juli – 1 november.