Facebook Demo – Customizer

Victoriascd-jeugd

1 week 6 days ago

Het nieuws dat de St. Victorschool in Afferden 10 dagen dicht gaat vanwege (nieuwe) coronabesmettingen heeft uiteraard ook ons bereikt. Wij hebben besloten om aankomende trainingen en wedstrijden WEL door te laten gaan aangezien er geen directe link is met de besmettingen en onze voetbalclubs en -activiteiten. Op het moment dat onderzoek van de GGD uitwijst dat er een link is met onze club zal op advies van de GGD gehandeld worden. Het coronavirus is dus dichtbij. Het is een goede reminder om extra waakzaam te zijn op het naleven van het coronaprotocol. Communiceer dit ook door naar leden, ouders en/of begeleiders!!! We hebben elkaar nodig.

Wij houden de situatie in de gaten en bij nieuwe updates horen jullie van ons.

victoriascd-jeugd.nl/2020/08/26/corona-covid-19/

Victoriascd-jeugd

1 month 2 days ago

Het aankomend voetbalseizoen staat op het punt van beginnen. Dit seizoen hebben we echter één extra tegenstander: het coronavirus.

In belang van de gezondheid van onze (kader-)leden en supporters heeft het Jeugdbestuur in samenwerking met de Technische Commissie het coronaprotocol opgesteld voor het jeugdvoetbal van Victoria'25 en SCD'33.

Wij vragen u om u aan dit protocol te houden. Want alleen samen krijgen wij corona onder controle, alleen samen zorgen wij ervoor dat wij kunnen blijven voetballen.

Zie voor het protocol: victoriascd-jeugd.nl/2020/08/26/corona-covid-19/

Victoriascd-jeugd

1 month 2 weeks ago

Namens Victoria'25:

⚽👕In samenwerking met Rick Sports kun je nu met 15% korting onze nieuwe clubcollectie bestellen!⚽👕

Je kunt hier ook kiezen om je kleding te laten bedrukken met het Victoria'25 logo, initialen, rugnummer of naam.

www.victoria25.nl/webshop

Victoriascd-jeugd

1 month 3 weeks ago

Namens Victoria'25:

🌞🏖️Clubhanddoekactie🏖️🌞

Vandaag start het nieuwe seizoen en daarom hebben we een leuke actie voor jullie!

Met een heuse clubhanddoekactie bieden we jou de mogelijkheid om een handdoek aan te schaffen, geheel in stijl van onze prachtige club. Op deze manier kan je de club steunen, omdat van élke verkochte handdoek er maar liefst €5,- direct naar onze club gaat! De actie start direct en zal eindigen op 30 augustus.

Bestellen kan via www.myclubstore.eu/clubs/victoria-25/

Victoriascd-jeugd is feeling motivated.

4 months 3 weeks ago

De voorlopige teamindeling van het voetbalseizoen '20-'21 is bekend. ⚽️🏆

Zie voor meer informatie: victoriascd-jeugd.nl/2020/05/04/voorlopige-indeling-van-seizoen-2020-2021-bekend/

Victoriascd-jeugd is feeling fantastic.

4 months 4 weeks ago

We mogen weer!⚽️🥳

Ook de jeugd van Victoria'25 en SCD'33 mag aankomende week weer de trainingen gaan hervatten. De gemeente heeft het opgestelde protocol goedgekeurd. Dit protocol en overige informatie is inmiddels via de mail doorgestuurd naar alle (kader-)leden.

Wij wensen jullie veel voetbalplezier, maar houd je aan de maatregelen. Want alleen samen krijgen wij corona onder controle.

Victoriascd-jeugd

5 months 2 weeks ago

Victoriascd-jeugd is feeling motivated.

5 months 3 weeks ago

Laten we er samen voor zorgen dat ook volgend voetbalseizoen onze jeugd op zijn of haar niveau met plezier kan blijven voetballen! ⚽️

Wilt u dit bericht delen?

Victoriascd-jeugd is feeling excited.

5 months 4 weeks ago

De Technisch Commissie van de jeugd is zich aan het voorbereiden voor het voetbalseizoen 2020 - 2021.🧐

De Technisch Commissie zorgt o.a. voor het samenstellen van de teams en het benoemen van kaderleden (train(-st)ers en/of leid(-st)ers voor het aankomende seizoen. Een ingewikkeld en soms lastig proces, vooral omdat we twee kleine clubs zijn. We hebben ieder (kader-)lid nodig om ook volgend jaar al onze leden weer met plezier te kunnen laten voetballen!⚽️⚽️

Alle kinderen zijn welkom om bij ons te komen voetballen op zijn of haar eigen niveau met zijn of haar leeftijdsgenoten. Lijkt het je leuk om bij Victoria'25/SCD'33 te komen voetballen? Kijk eens op onze nieuwe website (victoriascd-jeugd.nl) voor meer informatie!👀

Of wilt u graag een steentje bijdragen bij onze clubs? Dit kan als kaderlid, door een training en/of wedstrijd te begeleiden. Ook zoeken we nog mensen die lid willen worden van de activiteitencommissie, om voor onze jeugd leuke activiteiten te organiseren! Of wil je graag jouw mening delen om onze club verder te laten ontwikkelen, kom dan vooral een keer aansluiten bij een vergadering van het jeugdbestuur! 📣📣

Neem bij interesse contact op via de mail (info.victoriascdjeugd@gmail.com) of stuur een bericht via Facebook Messenger. Wilt u dit bericht delen? 😄

Victoriascd-jeugd

5 months 4 weeks ago

Dinsdag 31 maart 2020 heeft de KNVB besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat. Dit houdt in dat voor alle jeugdteams het seizoen ten einde is gekomen. Een keuze die naar onze mening begrijpelijk is.

Dit houdt echter ook in, dat het jaarlijks jeugdkamp dit jaar helaas NIET doorgaat. Tezamen met de activiteitencommissie zal te zijner tijd bekeken worden of het seizoen met een andere activiteit afgesloten kan worden.

De kaderleden hebben vandaag een brief ontvangen van het jeugdbestuur met informatie, welke gedeeld zal worden met al onze leden.

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er naar aanleiding van de brief en/of het besluit vragen zijn, benader ons gerust via de mail (info.victoriascdjeugd@gmail.com) of Facebook Messenger.

Wij wensen u veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke periode.

Jeugdbestuur & Technisch Commissie Victoria'25/SCD'33 Jeugd


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.