Pupillen van de week

      Victoria'25

    Tygo Kruisbergen

  

   
       SCD '33

    Méys van der Velden

     

  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Willekeurige foto

Eerste wedstrijd MINI F-jes SCD’33 en Victoria’25

Na maanden trainen door de mini-f jes van SCD’33 en Victoria’25 was het dan zover.
Op zaterdag 20 april was de dag dat zij in een echt voetbal tenue hun eerste wedstrijdje op een half veld!! konden gaan spelen.

Uit verhalen van ouders begrepen we dat de spanning de dag ervoor al groot was en dat sommige kids s’morgens de voetbalschoenen vanuit bed al aan hebben getrokken. Zo veel zin hadden ze er in.

Bij aankomst stonden de goals al klaar en werden de kids in de kleedkamer door de vele ouders in het tenue gehesen. Na een korte uitleg van de trainers wat de regels zijn tijdens de wedstrijd kon er gestart worden met de wedstrijd. In het begin was het even wennen. De allereerste keer op zo’n groot veld. Maar na een paar minuten werden er 3 goals gemaakt door SCD’33 maar Victoria’25 scoort de aansluitingstreffer 3-1.
Na de eerste helft volgt een korte drinkpauze. Nog 20 lange minuten te gaan in de tweede helft. De krachten vloeiden weg uit de korte beentjes van onze kanjers maar toch weten beide elftallen nog minimaal 1 x te scoren. De eindstand is 6 tegen 2 in het voordeel van SCD’33.
Maar aan de koppies van onze jongens en meisjes te zien was iedereen een winnaar.

Na de wedstrijd moesten er nog penalty’s genomen worden door iedereen.
De keepers deden goed hun best maar toch werd er ondanks dat nog flink gescoord. Na een lange afvalrace was de winnaar Sven Jilesen. De nummers twee en drie waren Juup Rijers en Noël Gijsbers Voor de nummers 1-2 en 3 was er een mooie penaltybokaal die ze trots in ontvangst namen.

Aansluitend stonden er nog frietjes klaar en was er wat te drinken in de kantine die hiervoor extra geopend was. Dankjewel hiervoor namens alle kids die hierna moe maar voldaan met de papa’s en mama’s naar huis vertrokken.

Het was een zeer geslaagde ochtend die zeker voor herhaling vatbaar is.
Dank voor iedereen die daaraan heeft bijgedragen.

Pierre Krebbers
Bekijk ook de fotoos via hoofdmenu

 

Copyright © 2014 Victoria’25-SCD’33 Jeugd. Alle rechten voorbehouden.

Gerealiseerd door TC Websolutions